Sălăţică cu piept de pui... yummy:D
Scriu reteta rapid din sala de repetitii si va urez pofta buna si noapte linistita!
Avem
nevoie de:
4 bucati de piept de pui dezosat
1 ardei gras rosu
1 ceapa
12 rosii cherry
1 salata verde si/sau frunze de rucola
100 g sfecla rosie fiarta
2 morcovi
200g masline (fie intregi fie fara sambure,
taiate rondele)
50 g crutoane cu aroma de pui
Condimente: sare, piper, fulgi de chilli,
oregano, rozmarin, marar verde
Ulei de masline
Pentru dressing: 4 catei de usturoi, 100g
iaurt (0,1% grasime)
100 g cascaval ras
Mod
de preparare
Pieptul de pui se condimenteaza si se pune
pe gratar pana capata o culoare apetisanta.
Legumele se toaca si se pun intr-un bol
peste care adaugam putin ulei de masline.
In prepararea dressingului se piseaza
usturoiul si se freaca impreuna cu 50g de cascaval, sarea si o lingura de ulei de
masline pana devine o pasta fina. Peste aceasta se adauga iaurtul si mararul si
se amesteca pana se obtine un sos gros. Dressingul se tine la frigider 10
minute.
Peste legume se adauga pieptul de pui
condimentat, crutoanele, se stropeste cu putin suc de lamaie si se adauga
rozmarinul si oregano. Dressingul se pune dupa gust peste fiecare portie si se
presara cascaval ras.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu