09.05.2012

Wedding time:)

Am ales să scriu articolul ăsta în urma unei provocări lansate de instilulmeu.ro, site-ul pentru care scriu şi m-am gândit că, până articolul va fi publicat la ei, să-i dau un share şi la mine pe blog că a venit sezonul nunţilor şi nu pot şti niciodată pe cine pot inspira:).
 Aşadar, enjoy!

 Vara aceasta designerii vestimentari mizează pe creativitate. Pe femeia modernă, cu spirit inovator, iubitoare a culorilor pastel.Te-ai gândit să adopţi un stil creativ, aparte, atât pentru ţinuta ta de nuntă, cât şi pentru vestimentaţia domnişoarelor de onoare? 
Pentru vara anului 2012 se merge pe simplitate şi feminitate aşa că, pentru a avea o nuntă minunată, trebuie să ţii cont şi de cel mai mic detaliu. Poţi alege o rochie fie într-o singură culoare, fie în două culori, de preferat culori deschise ca roz, crem, bleu, turcoaz pal, lila, vernil sau corai deschis. Dacă alegi albul, fii atentă să-l combini cu alte culori, tot deschise, ca să nu ai surpriza de a confunda domnişoara de onoare cu mireasa. Alege o rochie scurtă. Chiar dacă rochiile lungi inspiră eleganţă, o rochie scurtă va inspira feminitate şi naturaleţe. Se presupune că ele îţi vor călca pe urme într-o zi, aşa că spiritul infantil şi genuin ar trebui să rămână prezent în vestimentaţia lor. În 2012 se poartă volanele! Alege o croială simplă, dar de efect a rochiei şi adaptează modelul acesteia în funcţie de alura fiecărei domnişoare.Sfătuieşte-te cu ele înainte de a lua o decizie. Nunta ta va fi cel mai important eveniment şi doreşti ca toată lumea să se simtă bine şi să-şi aducă aminte cu placere. Alege culoarea şi croiala şi în funcţie de preferinţele fetelor, însă nu lăsa chiar toată treaba pe seama lor. Tu eşti personajul principal al poveştii şi tot tu eşti cea care scrie această poveste.


 În privinţa accesoriilor, alege ceva simplu, fără prea multe pietre sclipitoare, pentru că tu va trebui să fii în centrul atenţiei, aşa că, în cazul domnişoarelor de onoare poţi merge pe simplitate. Şi anul acesta se poartă accesoriile de dimensiuni considerabile, aşa că, poţi alege argintul fără alte aplicaţii. Un colier simplu cu bile şi cercei cu aceeaşi formă, vor completa perfect ţinuta domnişoarelor de onoare.
 Ai ales rochia, accesoriile, urmează coafura. Dacă doreşti, le poţi lăsa libertate fetelor să îşi aleagă fiecare cum îşi aranjează părul, dar nu uita să vă sfătuiţi. Suntem femei şi trebuie să ne exprimăm cel mai bine dorinţele! Dacă ai mers pe simplitate şi feminitate până acum, e evident că şi coafura va fi în ton cu ţinuta. Să nu optezi pentru buclele secolului XIX şi nici pentru cocurile de pe vremea bunicii. Alege o coafură naturală, fie cu bucle pierdute, fie în valuri uşoare, bine integrată într-un sezon în care spiritul boem este cel mai bine primit.

 Machiajul va trebui să fie atât de zi, cât şi de seară, luând în calcul faptul că domnişoarele tale de onoare nu vor avea ocazia să îşi refacă machiajul. Mergi pe nuanţe naturale pentru ochi şi eventual o culoare mai puternică pentru buze. Buchetul domnişoarelor de onoare nu trebuie să fie obligatoriu, dar dacă alegi să poarte flori, optează pentru un bucheţel mic, drăguţ, cu flori nu foarte pretenţioase (nu alege orhidee sau cale) într-o culoare contrastantă cu ţinuta.
 Pune pasiune în organizarea nunţii tale şi ţine în primul rând cont de dorinţele şi preferinţe tale ca totul să iasă aşa cum ţi-ai dorit.

Mai vezi şi Recomandarea muzicală by Sandra Clipea :)

Niciun comentariu: