11.05.2012

Fashion & Vintage Bazaar 2012


Vintage, un vechi întotdeauna la modă

Fie că le găsim în cufărul vechi al bunicii, în magazinele prestigioase din capitalele modei sau pe internet, hainele vintage vor fi mereu la mare căutare, mai ales în rândul exclusiviştilor care vor să iasă din cotidian.

Dacă în ţări precum Franţa buticurile cu haine vintage au o tradiţie aparte şi sunt cunoscute doar printre adevaraţii pasionaţi de modă, care sunt mereu în căutare de ceea ce se numeşte "piese de colecţie", în România e mai greu să găseşti astfel de magazine. Desigur, există magazinele second hand, dar ele nu au prestanţa unor adevărate buticuri de haine vintage, unde poti găsi piese de la celebre case de modă, precum Dior sau Yves Saint Laurent.
Cele mai multe magazine autohtone de piese vestimentare sau accesorii vintage ori second hand de calitate se găsesc în lumea virtuală, unde multe tinere pasionate de modă îşi prezintă mini colecţiile salvate din dulapurile bunicilor.
În ultimul timp, curentul occidentului i-a prins şi pe români care au început să organizeze tot felul de târguri, prezentări şi conferinţe despre moda vintage. Obiectele de vestimentaţie sunt variate, de la cămăşi cu broderii de efect, până la rochii elegante sau casual şi pantofi din anii ’50. Prin stilul vintage, adepţii îşi definesc puternic personalitatea pentru că articolele vestimentare se pot combina într-un mod interesant, având ca rezultat o imagine aparte. Cu siguranţă vei atrage priviri pentru că multora probabil le e teamă să încerce şi altceva şi se mulţumesc cu tricourile şi  jeanşii de zi cu zi.
Anul acesta la Braşov se va desfăşura Fashion& Vintage Bazaar cel mai aşteptat târg de modă din România, debutând cu o ediţie spectaculoasă. Evenimentul se va desfăşura în centru oraşului în perioada 10-13 mai oferind posibilitatea de a vedea articole inedite româneşti realizate în atelierele proprii ale producătorilor români, colecţii de designer, accesorii, cosmetice, etc.
 Fashion & Vintage Bazaar este organizat cu sprijinul The Public Advisors şi îşi propune să sprijine creatorii şi producătorii autohtoni. Este un eveniment foarte important şi va avea o popularitate ridicată în media.
Mizqaţi pe inedit, creaţi-vă propriul stil şi nu vă feriţi de inventivitate. Personalitatea fiecăruia se poate evidenţia şi redefini prin intermediul stilului vintage.



Niciun comentariu: