21.12.2008

Miami Ink part II

Aceasta emisiune este o incursiune originală în lumea controversată a profesioniştilor în realizarea tatuajelor. Acţiunea se desfăşoară în South Beach şi-i poartă pe telespectatori prin lumea colorată, dureroasă şi uimitoare a artiştilor care fac tatuaje. În acest serial, un grup pestriţ de tineri moderni, cu umor şi cu atitutine, foarte buni prieteni între ei, deschid un salon de tatuaje personalizate, unde trăiesc, muncesc şi se distrează împreună. Artiştii care locuiesc aici - Ami James, Chris Nunez, Chris Garver şi Darren Brass - având talent de talie mondială şi personalităţi extrem de dinamice, trăiesc şi muncesc laolaltă, pentru a promova arta tatuajelor prin această nouă afacere. Miami Ink îi urmăreşte în interiorul, dar şi în afara spaţiului de lucru, de la amiază până târziu în noapte, prezentând poznele lor nocturne, farsele frăţeşti şi camaraderia care îi leagă.

Fiecare episod prezintă câţiva clienţi şi poveştile lor, precum şi motivul pentru care şi-a ales fiecare un anumit tatuaj. Urmăriţi poveştile emoţionante din spatele tatuajelor şi înţelesul pe care fiecare îl asociază unui anumit desen. Oameni de toate felurile intră în atelier pentru un tatuaj, de la rockeri punk şi membri ai elitei sociale din South Beach până la celebrităţi, iar programul îi urmăreşte pe cei 6 maeştri in acţiune.
Printre clienţii salonului de tatuaje, întâlnim şi o serie de vedete: maestrul bucătar, scriitorul şi starul tv Anthony Bourdain, comicul Craig Ferguson sau Paul Teutul, Sr., „patriarhul” show-ului de televiziune American Chopper. (D.P.)

Niciun comentariu: